Fundació Mossèn Frederic Bara

El Centro Abierto Mn. Fredecric es un centro de día de acción educativa que trabaja de manera diaria y activa por la defensa y el desarroyo de los Derechos de los niños de la ciudad de Reus.

   Desde sus inicios hasta hoy, lleva a cabo la acogida y atención a los niños y a sus familiares. Ésta es la razón de ser del Proyecto. Los Estatutos de la Fundación, Cap.II explicitan la finalidad en estos términos:

Art. 3. "La Fundació té per objecte com a objectius genèrics, sense cap ànim de lucre i amb coordinació amb tota mena d'entitats públiques i privades, la promoció i/o realització de totes les activitats encaminades o relacionades amb la protecció de persones menors d'edat, fills de famílies no estructurades o necessitades, sense distinció de raça, sexe, religió o cap altre condicionant personal, social o col·lectiu; la seva assistència, tant alimentària com de vestir i educacional; i, en general, procurant el seu desenvolupament integral i la seva personalitat, per tal d'integrar-los a la visa social".

 

CONTACTE

 

Fundació Mossèn Frederic Bara Cortiella

 

Adreça: C. Racona, 3 i 5
CP 43201- REUS (Tarragona)

 

977 34 28 80

 

 

LLOC WEB: http://hijascaridad.org/barcelona/c_osocial/centros/e_centro8.html