Festivitat de la Mare de Déu de Misericòrdia

2014-09-25 14:25
 
Avui a les 11h del matí, després de 3 misses al Santuari (a les 7, les 8 i les 9) s'ha celebrat la Solemne Eucaristia, presidida pel nostre Sr. Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol i Balcells. A la celebració hi han participat més de 25 preveres (de la ciutat i de l'Arxidiòcesi) i 4 diaques. També ha participat del Solemne ofici la corporació municipal, els membres de la Junta d'Administració del Santuari, les Cambreres de la Mare de Déu, a més de tot el poble, que ha volgut també viure la Festivitat de la Mare de Déu de Misericòrdia.
 
En l'Homilia, el Sr. Arquebisbe ha parlat sobre la visita Pastoral que durà a terme a les comunitats parroquials, comunitats de religiosos i entitats eclesials i civils de la nostra ciutat. Ha recordat que a ell no li calen grans celebracions ja que el qui es mereix tot honor és Jesucrist, que ens agermana i es fa present en el moment de l'Eucaristia, de fet, ha expressat la voluntat de celebrar missa en totes i cadascuna de les parròquies les quals visitarà, ja que "és en la Celebració Eucarística que entrem en Comunió fraterna amb el Crist i amb l'Església".
 
Avui, el cel ha aguantat i moltíssima gent ha pogut assistir a la missa i, en acabar han pujat a venerar la Mare de Déu de Misericòrdia. L'acompanyament musical ha anat a càrrec de l'Orfeó Reusenc i del Grup de Músics del Grup de Joves de l'Arxiprestat de Reus. 
 
Sens dubte un bon dia per lloar la Mare de Déu de Misericòrdia i, demanar-li que ens segueixi mirant amb ulls d'amor.