Inauguració de les reformes i Missa d'Acció de Gràcies a la parròquia de Sant Joan Baptista

2013-10-25 19:39
 
El passat dia 24 d'octubre de 2013 va tenir lloc, a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus, la Inauguració de les obres de reforma del Temple i la Celebració Eucarística d'Acció de Gràcies per la beatificació de Mn. Jocund Bonet Mercadé, pvre. i màrtir.
 
L'Acte d'Inauguració es va presentar a l'Atri del Beat Mn. Jocund Bonet Mercadé, a l'acte hi varen assistir l'Arquebisbe de Tarragona, preveres i diaques, el President de la Diputació de Tarragona, les Autoritats Municipals i tots els col·laboradors que han participat en les obres de reforma. Seguidament la processó es va dirigir cap a la porta principal de l'Església on, Mons. Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona va obrir les portes del temple. Durant la Celebració Eucarística es varen dipositar les despulles del Beat a la capella dedicada, també s'hi va descobrir el quadre del Beat.
 
Una celebració emotiva que va omplir l'Església de feligresos exultants per veure les reformes i, sobretot per demanar gràcies a Déu per la Beatificació de Mn. Jocund Bonet Mercadé.

 

"Sepulcre del Beat Jocund Bonet Mercadé prevere i màrtir rector d'aquesta parròquia des de 1905 al 1936 la qual serví  amb admirable zel pastoral. Estimà els pobres i impulsà l'edificació d'aquest temple. Donà el més alt testimoni de la fe el dia 14 d'agost de 1936. Fou beatificat en nom del Papa Francesc el 13 d'0ctubre de l'any 2013"