Pre-aplec de l'Esperit 2014

2014-03-23 12:32

El passat dissabte 22 de març, a la sala de festes «La Palma» de Reus es dugué a terme el «Pre-Aplec», la trobada de joves a nivell de ciutat que aglutinà tots els adolescents i joves de diverses procedències: escoles, instituts, parròquies, grups cristians... per anar calentant motors per l’Aplec de l’Esperit a Banyoles.

A les 8 del vespre es reunien els diversos joves que es van sentir cridats a participar d’aquesta trobada, tot fent grups de presentació i més tard, de treball dels diferents tallers preparats pel Grup de Joves de l’Arxiprestat (JOAREUS).

La sala polivalent es va transformar en un espai de pregària. Els diferents tallers van ajudar a crear una plataforma de connexió per entrar a viure aquesta experiència. Dos joves van ser els encarregats de dur el fil de la pregària i van ajudar a connectar-se a través del cant, la paraula de Déu,  i descobrir la realitat social i caritativa que porta a terme l’Església a Reus. Al final de la pregària, acompanyats per l’himne de l’Aplec «És el Senyor», cada un dels participants es deixà pescar per Jesús, i seguir-lo amb el seu compromís.

Després de sopar, arribà el plat fort de la nit, el concert del grup Canta la Teva Fe. L’hora i mitja que el grup de la nostra arxidiòcesi va estar «cantant la seva fe», va anar acompanyada de la participació dels joves. Tothom cantava amb molta força els cants de CTF,  i no hi va faltar el ball, l’alegria i la gresca. Al final del concert, tots els participants van ser convidats a trobar-se una altra vegada el dia 7 de juny a Banyoles.

Van ser moltes les persones que van treballar perquè aquest acte fos possible, i sobretot els joves, que una vegada més van demostrar les seves ganes de seguir el Senyor.